algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Novetats a la llista de Lolo Sainz

El seleccionador espanyol hi ha inclòs Iván Corrales, Ferran López i Garbajosa

Espanya tornarà a provar nous efectius en el partit de les Estrelles de l'ACB i als tres pròxims enfrontaments del preeuropeu 99 de la mà de Lolo Sainz, que ha inclòs a la convocatòria de l'equip espanyol per aquests compromisos Iván Corrales (Joventut), Ferran López (Fuenlabrada) i Jorge Garbajosa (Tau Vitòria).

El seleccionador conformà una llista de catorze homes i dilluns que ve, una vegada disputada la tretzena jornada de Lliga, descartarà dos dels convocats, entre els quals hi ha les baixes de Nacho Azofra i Juan Antonio Orenga respecte de l'equip que participà en el Mundial d'Atenes l'estiu passat.

«Sabem que hem de llevar dos jugadors, però aquest cap de setmana hi ha competició ACB. Dilluns, tot i que també es juguen torneigs europeus durant tota la setmana, direm quins són els dotze definitius», indicà Lolo Sainz.

A pesar dels descartats, Corrales, Ferran López i Garbajosa tenen opcions de debutar junts a la selecció absoluta, que a la pròxima cita per als darrers partits del preeuropeu, contra Israel i Dinamarca, al febrer, podria aportar noves incorporacions.

«Vull continuar veient gent. Ferran, Iván i Jorge ho estan fent molt bé i tots tres tenen possibilitats de quedar-se», afirmà el seleccionador espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.