cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

«Roa queda en el Mallorca»

Joaquín Domingo Martorell, màxim responsable de Bahía, confirma la renovació del porter argentí

Joaquín Domingo Martorell és l'home fort de Bahía Producciones, l'empresa que du els interessos contractuals de bona part dels jugadors del Mallorca i del mateix Héctor Cúper. A més, Bahia manté una estreta col·laboració amb el club.

Ahir dematí, Martorell, amb Alejandro Camaño "també de Bahía", es va reunir amb el conseller delegat del Mallorca, Mateu Alemany, per tractar els temes que ara per ara eclipsen l'actualitat mallorquinista: les renovacions de Roa i Cúper i les possibles ofertes que ha rebut Stankovic.

En declaracions a Ultima Hora Radio, el màxim responsable de Bahía deixà clar que el porter argentí Carlos Roa ampliarà el contracte com a jugador del Real Mallorca. «Se li ha de revisar el contracte per una raó clara i senzillla: ara Roa és el millor porter del món, i creim que es mereix una satisfacció per això. El Mallorca pensa el mateix i aquesta revisió es durà a terme prest. Se li ampliarà alguna temporada més la durada del contracte, però això ja és decisió de Roa. El club està encantat amb el jugador i ja hi ha un acord total entre totes les parts implicades. La veritat és que hi ha una disposició absoluta per part del club de millorar el contracte de Roa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.