algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Cúper no frisa per tancar la renovació i recorda que té contracte fins al 1999

«Escoltaré primer el Mallorca»

105192
Cúper no creu que sigui el moment de parlar de renovacions.

El Mallorca està de moda en el futbol espanyol, i la directiva vermella ho sap. El gran culpable d'aquesta situació és el tècnic Héctor Cúper i la directiva també ho sap. Per això volen continuar comptant amb l'argentí la pròxima temporada i ja han demanat una reunió amb els seus representants per començar a parlar de la renovació. Però el preparador del Mallorca no frisa i troba que encara és una mica prest per parlar de renovacions.

A la bona marxa de l'equip gràcies a la gran feina feta per l'entrenador, s'ha sumat el suposat interès del Reial Madrid per aconseguir els serveis de Cúper. Ja fa temps que s'especula amb un possible interès del conjunt blanc pel tècnic argentí. I ahir un diari esportiu català publicava que la «casa blanca» havia escollit Cúper com a substitut d'Hiddink en cas que aquest no guanyàs cap títol aquesta temporada.

Però tot això no canvia la cara del mallorquinista, que es manté en la línia de tranquil·litat i seriositat. «Si això del Madrid fos cert, m'afalaga, però res més que això, no em desviuré per una notícia com aquesta», va reconèixer ahir Cúper, i afegí quant a l'interès del Mallorca per la seva renovació que «esperaria fins el juny de l'any que ve, tenc contracte en vigor i no és una cosa que ara em preocupi. A més, sempre escoltaré primer el Reial Mallorca, la directiva ho sap i per això han d'estar tranquils. No ens hem de desesperar. Allò que sí que vull és que quan parlem, ho facem amb les coses clares i no sobre uns supòsits. S'ha de saber si s'està disposat a continuar amb aquest projecte tal com s'ha fet enguany».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.