algo de nubes
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 7.61°
16°

Marcelino Elena podrà jugar contra el Valladolid

Stankovic serà la baixa més important en aquest partit

Finalment, Héctor Cúper podrà comptar amb el defensa Marcelino Elena per al partit que diumenge el Mallorca disputarà contra el Valladolid en el Nuevo Zorrilla. El jugador asturià no va poder jugar la jornada passada contra el Vila-real per culpa d'unes molèsties musculars que va patir després del partit de la Recopa contra el Genk.

Vicente Engonga va confirmar ahir trobar-se «perfectament» i jugarà contra el Valladolid, després que la seva presència ja va ser dubtosa contra el Vila-real per culpa d'un fort cop que va rebre en el matx contra els belgues dijous passat.

Però Héctor Cúper tindrà una baixa més que important per al partit del Nuevo Zorrilla. Iovan Stankovic no jugarà contra el Valladolid a causa que avui mateix haurà de desplaçar-se a Belgrad, ja que ha estat convocat per jugar el partit que dimecres disputaran les seleccions de Iugoslàvia i d'Irlanda, corresponent a la fase de classificació per l'Europa del 2000. Aquest serà el debut oficial del mallorquinista Stankovic com a internacional absolut.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.