algo de nubes
  • Màx: 19.83°
  • Mín: 12.82°
19°

El Reial Madrid estudia fitxar jugadors de l'NBA

El Reial Madrid estudia la possibilitat de fitxar algun jugador de la NBA per apuntalar la seva plantilla si el tancament del patronat de la Lliga professional desemboca finalment en la suspensió de la temporada 1998-99.

La secció de bàsquet del club blanc segueix de prop l'evolució del conflicte i, fins i tot, manté conversacions per conèixer les opcions de venir a Europa que tindran determinats jugadors en el suposat que la temporada nord-americana sigui suspesa.

L'anul·lació de la temporada a la NBA posaria un bon nombre de jugadors a l'abast dels millors clubs europeus i l'entitat madridista no vol quedar-se enrere ni perdre capacitat per competir contra rivals rearmats amb efectius de la NBA.

«El Reial Madrid està atent al que pugui passar a l'NBA perquè si la temporada no es juga hi haurà molts jugadors en el mercat que no volen passar-se un any en blanc», indicà el responsable de la secció de bàsquet madridista, Lorenzo Sanz Durán. Assenyalà que «si l'NBA anul·la la temporada s'hauran d'estudiar totes les possibilitats perquè és probable que la resta d'equips europeus es reforcin amb jugadors de l'NBA».

L'impacte podria no ser tan gran, ja que és possible que la FIBA només permetés donar el bot a Europa als jugadors que no tenen contracte en vigor, malgrat que això no afectaria Divac i Sabonis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.