algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

El Tour recorre als clàssics

Leblanc inclou Alpe d'Huez per netejar la imatge oferida l'any passat

El Tour de França del 99 recupera la seva tradició hexagonal, amb la visita de la majoria de les regions franceses, i un perfil que justifica l'apel·latiu de Grand Bouclé, en aproximar la sortida el 3 de juliol a Puy du Fou i l'arribada als Camps Elisis el 25 de juliol.

La 86a edició presentada ahir a París pel seu director, Jean marie Leblanc, sortirà en una sola ocasió de França (Sestrieres, Itàlia) per homenatjar el darrer vencedor de la prova, Marco Pantani, a la primera de les dues jornades alpines.

La cursa recorre als clàssics com l'Alp d'Huez per recuperar-se del fort cop rebut l'any passat. El mític coll, escenari de les gestes de ciclistes espanyols com Pedro Delgado, serà final d'etapa juntament amb la inèdita estació pirenenca de Piau-Engaly.

Pel que fa a les etapes planes, cal destacar que hi haurà dues proves contra el rellotge totalment planes. Finalment, Jean Marie Leblanc va anunciar canvis en les mesures antidopatge per evitar que es repeteixin els fets ocorreguts l'any 1998. Aquesta carta de bona conducta, que prohibeix als equips i corredors implicats en casos de dopatge que s'hi inscriguin, podria fer perillar la participació dels equips espanyols poc disposats a adherir-s'hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.