algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

L'Sturm Graz-Madrid, suspès, es jugarà avui

El partit corresponent al grup C de la Lliga de Campions entre l'Sturm Graz i el Reial Madrid que s'havia de disputar ahir a partir de les 20:45 hores fou ajornat per decisió del col·legiat de l'encontre, el suec Karl Eric Nilsson, que va estimar que el terreny de joc de l'estadi Arnold Schwarzenegger no comptava amb les condicions mínimes per disputar un partit de futbol a causa de la forta pluja que va caure sobre la localitat austríaca.

Finalment l'encontre es disputarà avui a les vuit del vespre en el mateix estadi Arnold Schwarzenegger de Graz, segons anuncià la UEFA i no a les 20.45 com s'apuntava a primera hora de la nit des del camp de Graz.

Els dirigents del Reial Madrid es mostraren d'acord amb la decisió d'ajornar el partit contra l'Sturm Graz. Manuel Fernández Trigo, gerent del club, va dir que «no hi ha motiu per discutir», i per l'entrenador, Guus Hiddink, tampoc no hi havia cap problema per ajornar el partit a avui.

Mario Haas, jugador de l'equip austríac, opinà que, si haguessin començat a jugar, el partit s'hauria suspès com a molt, abans del descans, i idèntica opinió era compartida pel seu company Ivica Vastic.

El gran problema fou però per a l'expedició blanca, que va haver de desplaçar-se fins a vuitanta quilòmetres de la ciutat de Graz, per trobar un allotjament on poder passar el vespre després de la suspensió del partit.

Els jugadors madridistes es varen allotjar en un balneari, pròxim a la frontera amb Hongria, anomenat Therme Bad Tartzmamndorf. Per la seva part, els directius i el president blanc continuaren en el mateix hotel, el Wiesler, en el qual es va allotjar dimarts a vespre tota l'expedició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.