algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Perlas Majorica patrocinarà el Princesa Sofia els pròxims tres anys

Perlas Majorica patrocinarà el Trofeu SAR Princesa Sofia de vela durant els pròxims tres anys. El conveni de patrocini va ser firmat ahir al Consolat de Mar entre el president de la Federació Balear de Vela, Francesc Villalonga, i el director general de Majorica, Phillippe Caste, en presència de Jaume Matas, president de la Comunitat Autònoma; Manuel Ferrer, conseller d'Educació, Cultura i Esports; Antoni Diéguez, president de la Comissió d'Esports del Consell Insular de Mallorca; Gaspar Oliver, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma; i Ventura Blach, director general d'Esports del Govern balear.

Phillippe Caste explicà que «Majorica havia decidit patrocinar la prova perquè tant l'empresa com el trofeu són profundament mallorquins i comparteixen una gran projecció internacional».

El trofeu Princesa Sofia, que es disputarà en aigües de la badia de Palma entre el 25 de març i el 3 d'abril del 99, arriba l'any que ve a la 30a edició. El comitè organitzador confia igualar o superar l'èxit de participació de l'edició anterior, quan 800 embarcacions prengueren part a la vela lleugera i quasi 50 a la classe creuer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.