algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Rato visità les obres de la Universíada

El ministre conegué l'estadi de Son Moix i les piscines de Son Hugo

El vicepresident segon i ministre d'Economia i Hisenda, Rodrigo Rato, visità ahir l'estadi de Son Moix i el complex de piscines de Son Hugo. Jaume Matas, president de la Comunitat Autònoma; Joan Fageda, batle de Palma; Carlos Ripoll, tinent de batle; Gaspar Oliver, regidor d'Esports; i Fernando Giménez, president del comitè executiu de la Universíada, acompanyaren el ministre durant la seva ràpida visita a les instal·lacions esportives que es construeixen a Palma amb motiu de la Universíada, que tindrà lloc l'any que ve.

Guillem Reynés, president del Reial Mallorca i arquitecte de Son Moix, explicà a Rato l'estat de les obres, que en la seva estructura estarà acabat el gener i per complet a finals de febrer o principis de març. L'estadi, com se sap, tindrà capacitat per a 26.000 espectadors, tots asseguts, i disposarà d'uns 4.500 metres quadrats per a oficines i comerços.

Son Moix disposarà també d'una zona VIP, a més de comptar amb una zona d'aparcament reservada per als jugadors.
El complex de piscines de Son Hugo, també visitat pel vicepresident segon del Govern espanyol, compta amb un pressupost que ronda els 1.400 milions de pessetes. Entre març i abril estarà del tot acabat.

El batle de Palma Joan Fageda agraí el suport econòmic que dóna el Govern espanyol a la Universíada. «Agraesc el suport econòmic que en tot moment ha donat el Govern espanyol a la Universíada. Comptar amb el suport del ministre és important», va dir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.