algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

El Lluís Sitjar registrarà una gran entrada en el Mallorca-Genk

La setmana passada la directiva del Mallorca acordà abaixar els preus de les entrades pel partit de dijous que ve, que enfrontarà en el Lluís Sitjar l'equip vermell davant el Racing Genk belga, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Recopa d'Europa.

Aquest fet "esperat des de fa molt de temps pels aficionats mallorquinistes" juntament amb el gran moment que viu l'equip a la Lliga, farà que després de molts de partits "des de la temporada passada" el Lluís Sitjar registri un aspecte a les seves grades digne d'un tercer classificat de la Lliga de les estrelles i vuitè finalista de la Recopa. Per primera vegada aquesta, temporada veurem un estadi ple com a les millors ocasions.

Durant la darrera setmana s'han estat col·locant noves cadires a la zona de General, prop de 1.500, fet que ha permès a l'entitat vermellenca vendre més localitats allà, la més econòmica de l'estadi. Totes les entrades de General ja s'han venut, però el Mallorca espera rebre 400 cadires més per intentar instal·lar-les abans del partit i oferir més localitats. També s'ha de destacar que a la zona de Lateral només queden cent entrades a la venda, i s'espera que s'acabin d'aquí a dijous.

Si a això sumam els 9.500 socis que té ara mateix el club, fa que gairebé amb tota seguretat el Lluís Sitjar presenti un ple per presenciar un partit que haurà de decidir qui jugarà els quarts de final de la Recopa, si el Mallorca o el Genk.

S'ha de recordar que els preus oscil·len entre les 1.000 pessetes de l'entrada més barata i les 6.500 de la més cara (davant el Heart els preus anaven de les 4.000 a les 7.500 pessetes). Els socis compten amb un descompte del 60 per cent.

Aquests preus baixos i el fet que l'eliminatòria no estigui ni prop fer-s'hi decidida a favor del Mallorca (1-1 a l'anada), omplirà després de molt de temps l'estadi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.