algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Volen oblidar-se de Medina Cantalejo

Miquel Soler és dels pocs mallorquinistes que vol que es faci una mica de renou pel penal de Riazor

105250
Miquel Soler amb el Turu Flores, dos dels protagonistes de la jugada del penal.

El Mallorca va perdre diumenge a Riazor dos punts i el lideratge amb l'empat davant el Deportivo de la Corunya. I no ho va fer per demèrits seus o per la bona feina del conjunt gallec, sinó, dissortadament, per la mala vista de Medina Cantalejo, un àrbitre debutant a Primera Divisió que va xiular un penal inexistent d'Engonga al «Turu» Flores. Era el minut 40 de la primera part i Djalminha transformà la pena màxima que suposà l'empat en el marcador.

Però els jugadors vermellons, malgrat que reconeixen trobar-se una mica enfadats per la forma de perdre un il·lusionant lideratge, no volen entrar en polèmiques i oblidar ràpidament aquesta jugada i el partit. Dijous juguen davant el Genk en la tornada de la Recopa d'Europa i aquesta és ara la seva única preocupació.

Però dins la plantilla mallorquinista hi ha un home veterà com Miquel Soler, assaonat en mil batalles, que ha passat per equips grans com el Barça o el Madrid, i per petits com el Mallorca. Per això és curiós escoltar un Soler que demana als equips modests que es queixin com fan els grans quan reben errades com la de Riazor.

«No és penal, em fa un túnel, em toca el peu, arriba Engonga i el Turu Flores es deixa caure quan cap dels dos pràcticament no el vàrem tocar. La veritat és que fou un contacte massa fluix com perquè un jugador de prop de 93 quilos caigui d'aquesta manera. Molesta molt perdre dos punts i un lideratge d'aquesta forma. Sempre que hi ha aquest tipus de jugades a les àrees escombren per l'equip més gran, i això no pot ser», va dir ahir el català.

«Els equips petits també s'han de queixar, no pot ser que els poderosos que tenen tots els avantatges, les millors plantilles, més simpatizants i que gaudeixin de tots els luxes, a més tenguin els favoritismes dels àrbitres. Quan no xiulen com ells volen, es queixen, quan en realitat haurien de ser els equips modests els que facem renou, i no callar com estam fent», afegí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.