lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El Bruguer Joventut presentà la mascota Nino

El Bruguer Joventut continua en crisi després de perdre en el Palau Olímpic de Badalona contra el Tau Ceràmica per 79-89. Una derrota que fa perillar la participació del club català en la Copa del Rei.

Abans de començar el partit, el club vert-i-negre presentà la seva nova mascota, el petit dimonió Nino. El nom recorda un dels jugadors més destacats del Joventut Badalona, l'exinternacional Nino Buscató. Nino té assignat el número 94, l'any que el club badaloní es va proclamar vencedor de la LLiga Europa, la temporada 1993/94.

També l'Adecco Estudiants de Madrid, ho té difícil per arribar a la fase final de la Copa del Rei, després de perdre en el Palau d'Esports madrileny contra el Fórum Valladolid per un ajustat 72-74.

Els madrilenys varen tenir la possibilitat de guanyar quan el marcador assenyalava un 72-70. Però Ed O'Bannon i Raúl Pérez varen capgirar el resultat en els darrers segons del matx.

El Reial Madrid continua al capdavant de la Lliga regular, juntament amb el Caja San Fernado Sevilla, després de guanyar a domicili el Lleó Caja España per 72 a 82. Interessant el duel entre dos dels millors bases estatals, Lasa i Galilea.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.