nubes dispersas
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

John Kagwe s'adjudica la marató de Nova York

Aquesta ha estat la segona victòria consecutiva del kenyà a la Gran Poma

El kenyà John Kagwe va guanyar ahir diumenge per segon any consecutiu la marató de Nova York (42'195 quilòmetres), deixant enrere el seu compatriota Joseph Chebet.

Kagwe va finalitzar la cursa a través de les cinc grans zones de Nova York amb un temps de dues hores, vuit minuts i quaranta segons, el cinquè millor crono de la història de l'atletisme.

Per la seva part, l'espanyol Abel Antón, campió del món i un dels grans favorits a la victòria final a Nova Iork, va abandonar devers el quilòmetre trenta de la cursa.

La guanyadora de la marató femenina fou la italiana Franca Fiacconi, de 33 anys, que havia acabat segona el 1996, i que registrà un temps de 2h25:16, a 26 segons del récord que imposà l'australiana Lisa Ondieki el 1992.

Fiacconi es convertí així en la primera italiana en guanyar la marató de Nova York. La mexicana Adriana Fernández acabà segona. La kenyana Tegla Loroupe, dues vegades campiona, afegí problemes estomacals durant els darrers 13 quilòmetres i acabà tercera. Kagwe, de 29 anys, repetí el que va assolir pel mexicà Germán Silva en 1994 i 1995. Kagwe, Chebet i Zebedayo Bayo de Tanzània corrien un darrere l'altre en el tram final de 5 quilòmetres a través de Central Park.

Però fou Bayo qui es va despenjar primer i Kagwe i Chebet s'apressaren cap a la recta final, imposant-se la major força del kenyà John Kagwe.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.