muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

L'any que ve a Lliga podria començar el 15 d'agost i acabar el 21 de maig

El pròxim campionat de Lliga començaria el 15 d'agost i acabarà el 21 de maig, segons l'esborrany presentat ahir per la RFEF i que ha entregat als clubs perquè l'estudiïn, abans d'enviar-lo a la UEFA, que el pròxim 24 de novembre a Ginebra perfilarà el nou calendari europeu.

«El calendari és una competència de la Lliga de Futbol Profesional, tan sols hem dissenyat un esborrany, un calendari orientatiu amb la finalitat que la Federació porti una proposta formal a la UEFA, que la setmana passada ens sol·licità un projecte», assenyalà en conferècia de premsa Jorge Pérez Arias, portaveu de la RFEF.

Segons aquest estudi previ, hi hauria una jornada més en dimecres a aquesta campanya i la selecció espanyola tan sols gaudiria de tres dates per jugar partits amistosos. La Lliga acabarà el 21 de maig, ja que immediatament es juga l'Eurocopa del 2000 que organitzaran conjuntament Bèlgica i Holanda.

La Copa del Rei començaria segons aquest esborrany, el 18 de novembre i la final es disputaria el dia 27 de maig del 2000, per donar temps a l'Eurocopa de nacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.