cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

Schumacher fa el millor temps en el primer entrenament

El pilot alemany Michael Schumacher (Ferrari) fou ahir el més ràpid a la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi del Japó de Fórmula 1 que es disputa demà diumenge al circuit de Suzuka, darrera prova puntuable per al Campionat del Món de l'especialitat. El segon millor temps va ser per al seu germà Ralf Schumacher (Jordan-Mugen), tercer va ser Heinz-Harald Frentzen (Williams-Mecachrome), mentre que el quart fou el company d'equip de Schumacher, Eddie Irvine.

Mika Hakkinen (McLaren-Mercedes), el rival de la lluita pel títol mundial quedà cinquè i David Coulthard el sisè. Això no obstant, Michael Schumacher, igual que el finlandès, no volen donar gaire importància a aquesta primera jornada d'assajos, perquè, segons ells, no revelen les forces reals.

Aquest resultat pot, malgrat tot, constituir una petita empenta per a l'alemany i Ferrari, una simple alerta per a Hakkinen i McLaren-Mercedes. «Estam concentrats al cent per cent. Hem provat dos tipus de llantes. Estam en el bon camí, però encara no es pot dir res», declarà el pilot alemany de Ferrari, Michael Schumacher.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.