algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Hakkinen i Schumacher «escalfen» motors

Els aspirants al títol eviten fer cap pronòstic sobre qui serà el vencedor final

Aquest diumenge el circuit japonès de Suzuka viurà la darrera de les proves puntuables per al campionat del món de pilots de Fórmula 1. Una prova en què s'ha de decidir el campió final entre els dos aspirants, el finlandès Mika Hakkinen i l'alemany Michael Schumacher.

Al primer li basta ser segon per acabar campió del món per primera vegada en la seva carrera, mentre que Schumacher hauria de guanyar i esperar que Hakkinen acabi com a mínim a la tercera posició, o pitjor.

El que està clar és que la cursa promet ser emocionant des del principi fins al final. Ni Hakkinen ni Schumacher varen voler donar el seu pronòstic sobre el que passarà diumenge. «Nosaltres disposam d'un millor joc de pneumàtics per a Suzuka. No sé exactament els dies d'assaigs que hem fet després de Nurburgring, però han estat molts. Una cosa és certa, hem progressat molt», manifestà el pilot alemany.

Per la seva banda, Hakkinen es mostrà molt satisfet per les proves efectuades a Magny-Cours i Barcelona. «Suzuka no és fàcil, tot i que les anteriors curses tampoc no ho varen ser», digué. Quant a la tàctica a fer servir, Hakkinen indicà que «tot dependrà de com es desenvolupi la cursa».

Els dos adversaris s'estimen més insistir en el treball efectuat pels seus respectius equips, pels fabricansts de les «gomes». Ambdós coincideixen a assenyalar el Gran Premi de Mònaco com la clau de la campanya.

Pel que va passar a Mònaco, creia que el campionat s'havia acabat per a mi, i després a Montreal tot va canviar», recordà Schumacher.
«Mònaco fou el moment més important de la temporada. La impressió general fou formidable i el resultat, fabulós. Després començaren els problemes al Canadà i la decepció de Silverstone. Avui, Ferrari ha arribat al nivell de McLaren», admeté Hakkinen.

Els dos pilots esperen amb calma la cita decisiva del cap de setmana. «De moment estic relaxat. Això pot canviar diumenge», reconegué Schumacher. «Has d'estar molt concentrat en la teva feina perquè et pots posar nerviós. Podrà ser el mateix diumenge?», s'interrogà Hakkinen.

Una cosa és certa. Diumenge el món de l'automobilisme estarà centrat i expectant per com es pugui desenvolupar la cursa més decisiva de tota la temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.