algo de nubes
  • Màx: 18.84°
  • Mín: 9.02°
18°

«Diumenge contra el Depor no jugarem com a líders»

Héctor Cúper vol que el seu equip jugui amb humilitat

El tècnic del Mallorca. Héctor Cúper, no vol que els seus jugadors es deixin dur per l'eufòria per ser líders de Primera Divisió. Ahir, després de l'entrenament de l'equip, tornà a tallar un possible excés d'eufòria amb vista al partit de diumenge que enfrontarà el Mallorca i el Deportivo a la Corunya; serà la primera defensa del lideratge dels mallorquinista.

«Diumenge contra el Depor no jugarem com a líders sinó simplement com un equip que sortirà a guanyar el partit. Esperam continuar sumant punts davant un equip de gran talent que fins ara s'ha mostrat intractable com a local», va afirmar l'argentí.

Respecte a la possible alineació davant el conjunt gallec, Cúper no va voler donar gaire pistes, encara que va reconèixer que Txitxi Soler «és una alternativa, així com Ibagaza. Però també tenc d'altres que divendres i dissabte esper rebutjar».

Ahir va sortir la notícia que l'Inter de Milà estava interessat per Marcelino. Cúper comentà respecte això que «estic feliç i content per ell, però si és cert i concret, la veritat és que em farà la sensació que he de començar a cercar un substitut, cosa que no m'agrada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.