algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.57°
16°

Agassi jugarà la final i es classifica així per al Masters

El tennista nord-americà guanyà Wayne Black per 7-6 (7/2) i 6-3 i es classificà per disputar la final del torneig d'Ostrava, dotat amb un milió de dòlars en premis.

Agassi s'enfrontarà a la final amb l'eslovac Jan Kroslak, que protagonitzà la gran sorpresa del torneig ja que sortint des de la prèvia s'ha plantat a la final després de guanyar el suec Thomas Enqvist, per 4-3 i abandonament per lesió d'aquest.

«Estic un poc sorprès», digué Kroslak, «he jugat molt bé però no puc contar això com una victòria», digué.
Enqvist aparegué en baixa forma i amb problemes físics. El suec cridà el fisioterapeuta dues vegades per tractar un problema al turmell. Tot i que li embenaren decidí abandonar.

Agassi, a semifinals contra el suec Thomas Johansson, es recuperà d'un 4-0 en contra en el tercer set per guanyar finalment el partit, manifestà que la clau de la victòria havia estat la seva competitivitat. «Black no m'ha sorprès, és un jugador amb molta de força i sabia que seria difícil», digué Agassi, que avui lluitarà pel seu cinquè títol de la temporada.

Arribant a la final del torneig d'Ostrava, André Agassi aconsegueix també els punts necessaris per aconseguir un dels vuit llocs per al campionat del món de l'ATP Tous (Masters de Hanover) i convertir-se en el cinquè jugador fix per aquest torneig. Per al Masters alemany ja estaven classificats el nord-americà Pete Sampras, el xilè Marcelo Ríos, l'australià Patrick Rafter i el mallorquí Carles Moyà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.