algo de nubes
  • Màx: 18.67°
  • Mín: 13.93°
18°

El Ciutat d'Inca, obligat a vèncer

Els homes de Ventura necessiten el triomf per tancar la sèrie negra

El Ciutat d'Inca està obligat, després d'encaixar quatre derrotes consecutives, a guanyar el Ciudad de Huelva, uns dels clubs amb un pressupost superior als 100 millons de pessetes.

El partit començarà avui, a les 21 hores, en el Palau d'Esports. Els àrbitres seran el gallec José Luis Camiña i el madrileny Raúl Sánchez Martín.

Juan Llaneza, el tècnic andalús, comptà en el darrer partit, que acabà amb triomf contra el Cajasur Còrdova per 77-62, després d'un tercer quart de 26-11, amb el següent cinc inicial: Doremus Bennerman, de base; Eduardo Piñero, d'escorta; Daniel Pérez, d'aler; Juan J. Llamas, d'ala-pívot; i el segon nord-americà, Antonio M. Watson, de pívot. També entraren en joc Morcillo, Yáñez, Vílchez, Gómez i Ruiz.

El pívot Antonio M. Watson està considerat entre els millors jugadors estrangers de la Lliga LEB, amb una mitjana de 21'0 punts, superat pel seu company d'equip Bennerman, que té 21'6 punts, i 8'8 rebots per partit.

Un conjunt amb dos estrangers amb garanties, on en altres equips fallen i ja hi ha fitxatges nous. Una mostra que en aquesta categoria sobra un estranger ja que el nivell de joc de parts d'ells no passa de discret, llevant el lloc a jugadors nacionals.

L'Inca necessita més que mai l'ajuda dels aficionats que del primer al darrer minut han d'animar els seus jugadors. Una altra derrota seria nefasta per al tècnic Jaume Ventura, que continua sense poder comptar amb Alzamora i Canet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.