algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.33°
15°

Linares esbronca els titulars

Els habituals del Mallorca B mostraren poques ganes a l'entrenament d'ahir

Jesús Linares, tècnic del Mallorca B, preparà per a l'entrenament d'ahir, realitzat al Nou Camp d'Inca, el tradicional partidet dels dijous entre el seu onze inicial habitual contra els suplents. Per a aquest partit, Linares va haver de recórrer a tres jugadors de l'equip de Divisió d'Honor juvenil, Juanjo, Benjamín i David Floro.

El partit es va desenvolupar amb normalitat, si bé qualque jugador dels titulars no mostrà la motivació necessària que volia el tècnic. Una vegada que es va acabar el partit, que durà 60 minuts, Linares reuní els titulars, és a dir, Valbuena, Rondo, Vaqueriza, Potenzoni, Ivo, Sastre, Pep Lluís Martí, Maldonado, Braña, Luque i Diego Tristán. Fou quan els «cantà les quaranta». L'entrenador gadità els acusà de falta de motivació i ganes en el partidet i els digué, cridant, que «qui no vulgui posar els c... sobre el terreny de joc que se'n vagi».

«Els ha faltat bona actitud en el partidet d'avui, i no crec que hagi estat per cansament. No he decidit si faré canvis diumenge, primer he d'observar l'actitud de qualque jugador en els entrenaments que queden per al partit contra el Rayo», va reconèixer el tècnic després de l'entrenament.

De la seva banda, Rondo acusà el cansament acumulat en la sessió del dia anterior com a causa de la falta de motivació d'ahir. Maldonado va reconèixer que «hem estat tots malament, però no passa res, el que importa és fer-ho bé diumenge».

Sembla que les darrers derrotes han creat qualque dubte a la plantilla filial i saben que diumenge davant el Rayo es juguen molt. Linares n'és concient i no vol que els seus jugadors s'adormin. N'hi ha més d'un que encara viu de la golejada davant el Barça B.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.