algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El nou tècnic espanyolista, Miguel Àngel Brindisi, arribà a Barcelona

El substitut de Marcelo Bielsa en el càrrec d'entrenador de l'Espanyol, el tècnic argentí Miguel Angel Brindisi, arribà ahir a Barcelona i, només d'aterrar, es desplaçà a l'Estadi Olímpic de Montjuïc per dirigir el primer entrenament de la plantilla blanc-i-blava.

En les seves primeres declaracions a la Ciutat Comtal després de confirmar-se la seva nova ocupació, Brindisi expressà la seva profunda satisfacció per haver fitxat per l'Espanyol. «Estam molt contents d'estar aquí, amb aquesta grata novetat d'haver de començar ja amb la feina. Ara mateix anam cap a l'estadi», explicà el nouvingut.

Brindisi arribà procedent de Buenos Aires, acompanyat pel seu equip de col·laboradors: el segon entrenador, Carlos Esqueo, el seu preparador físic, Leo Martínez, i l'ajudant de camp, José Emilio Mitrovich.

El pròxim compromís de Brindisi a la banqueta espanyolista serà el duel amb el FC Barcelona. El difícil 'derbi' de Barcelona significarà la seva presentació davant l'afició catalana, però ell afronta el compromís amb orgull: «Què bonic. Som molt afortunats de tenir aquesta oportunitat, de debutar amb un clàssic».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.