algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
19°

El Ciutat d'Inca trontolla

La contundent derrota contra el Menorca exigeix una actuació ràpida del club per evitar la catàstrofe

Qualque cosa ha de canviar. El Bàsquet Inca Ciutat d'Inca sembla haver caigut dins un pou del qual serà molt i molt complicat sortir. Des de l'inici de la temporada han estat problemes un darrere l'altre que s'estan traduint en una ratxa no tan sols de mals resultats, sinó fins i tot d'actitud dels jugadors dins la pista.

Sembla que Jaume Ventura ha perdut fins i tot aquella paciència de la qual va fer gala durant tota la temporada passada i ja no li queden recursos a la seva «llibreta màgica». Fa falta un cop de mà, i una vegada més aquest podria anar dirigit directament de cap al tècnic.

La Junta Directiva es reuneix avui vespre, immersa dins la inconformitat davant la situació actual, i a la recerca de solucions immediates. Part d'aquesta directiva ja fa setmanes que no està gens d'acord amb la continuïtat de Jaume Ventura a la banqueta, i que s'estimaria més un canvi radical en la direcció tècnica. Per una altra banda, hi ha els qui encara confien en l'entrenador de Mataró, tot i que el que està clar és que tothom és conscient que fa falta fer qualque cosa contundent per variar el rumb de l'equip, que el porta directe de cap a la seva pròpia destrucció.

De tota manera, el Ciutat d'Inca és un club que des de sempre ha avantpossat els temes econòmics per sobre de l'esportiu, i després de les despeses que s'han hagut d'afrontar a l'inici de temporada a causa de les lesions, i de la destitució de Blankenship una setmana abans de començar la lliga, han minvat de sobremanera els recursos econòmics del club, i la destitució de Jaume Ventura podria ser una empresa que s'escapàs de les possibilitats del club.

Actitud dels jugadors

El que més preocupa d'aquest nou Bàsquet Inca, és que sembla que els jugadors han perdut aquell orgull professional del qual sí va fer gala el conjunt de l'any passat, tot i perdre un partit darrere l'altre. L'actual plantilla no sembla estar gaire preocupada davant l'actual situació de l'equip, i a la pista sembla que es conformen amb una derrota quan aquesta és clara. Maó va ser el darrer escenari, i amb la contundent derrota que patiren els inquers, es pot desencadenar una sèrie d'accions que la majoria dels seguidors estan esperant des de fa temps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.