algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Cúper confia en el filial

«Estic molt pendent del Mallorca B, en qualsevol moment pot pujar un jugador al primer equip»

L'actualitat del Reial Mallorca passa avui per quatre noms concrets. Per una banda Vicente Engonga, que ahir dematí arribà directmanet de Tel Aviv, on jugà amb la selecció espanyola i s'entrenà amb el seu equip. D'una altra Marcelino, que sembla recuperat del cop que va rebre dimecres a l'entrenament i podrà jugar diumenge. I finalment, Rondo i Potenzoni, dos jugadors del filial que a causa dels darrers entrebancs soferts pels defenses Siviero i Marcelino s'han incoporat a les sessions preparatòries del primer equip. S'hi ha d'afegir Diego Tristán, que habitualment s'entrena a les ordres de Cúper. D'aquestes qüestions parlà ahir el tècnic del Mallorca. «He vist molt bé Engonga, hem estat conversant i m'ha dit que es troba en bones condicions. Per mi, ell i Hierro varen ser els jugadors que més m'agradaren de la selecció espanyola. Està en bones condicions i podrà jugar sense cap problema davant l'Alabès», va dir Cúper en referència a la tornada del migcampista.

Quant a la plaga de lesions que sembla patir l'equip des que començà la temporada "Roa, Ibagaza, Siviero, molèsties d'Engonga i Marcelino, etc.", el tècnic argentí pensa que «darrerament sembla que ens persegueixen les lesions. Però hem de continuar amb la feina programada, ja que hi ha lesions que es poden controlar, com les musculars. Ara, les torçades i els trencaments ja són una altra cosa, crec que és mala sort».

La lesió de Siviero obligarà Cúper a variar la línia defensiva i col·locarà Fernando Niño en el lloc de l'argentí, formant parella de centrals amb Marcelino. «No em preocupa que hi hagi una parella defensiva nova. Encara queda temps de feina i hem de polir algunes coses. Hem de treballar una mica més el joc aeri perquè ells tenen Canabal, que va molt bé per dalt. En el cas que jugui Niño no crec que hi hagi cap problema».

Des de fa dos dies els defenses del filial José Luis Rondo i Mauro Potenzoni s'entrenen amb el primer equip; cal recordar que aquests són els dos únics jugadors del Mallorca B inscrits per Cúper a la Recopa d'Europa. El tècnic argentí justificà així la seva presència en el primer equip: «Rondo i Potenzoni s'han incorporat al grup, però alerta que jo estic molt pendent de tots els jugadors del filial, i qualsevol d'ells pot pujar al primer equip en qualsevol moment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.