nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Moyà perd amb el txec Bodhan Ulihrach per 7-6 (8/6) i 6-4

Ha quedat fora de joc en la primera ronda del torneig de Viena

No ha començat amb bon peu. El mallorquí Carles Moyà debutà ahir en el torneig de Viena, que es disputa sobre superfície ràpida, i ho va fer amb una clara derrota davant el txec Bohdan Ulihrach, número 33 del món, per un resultat final de 7-6 (8/6) i 6-4.

Aquest era el primer partit que Moyà disputava després d'haver arribat a la final del Mallorca Open, i el mallorquí notà molt el canvi de pista lenta a pista ràpida.

De tota manera, Moyà va començar bé el partit i fins i tot va tenir un avantatge en el primer set per sentenciar-lo al seu favor. Va tenir 4-1 de la seva banda i encara que va permetre que el txec forçàs el desempat, es col·locà aquest joc curt amb 6-4. Ulihrach guanyà els quatre darrers punts de manera consecutiva.

A la segona mànega, Moyà reaccionà a temps després d'anar perdent per 4-1. El mallorquí igualà 4-4, però evidentment no era el seu dia, i el txec tornà a assegurar-se i guanyà els dos darrers jocs del partit.

Ulihrach i Àustria sembla que no li cauen gens bé a Moyà, ja que l'única vegada que el mallorquí havia perdut fins ara amb el tennista txec havia estat fa tres anys en el torneig de Sankt Poelten, capital de la Baixa Àustria.

Des de llavors, Moyà havia guanyat Ulihrach a les tres ocasions en les quals s'havien enfrontat. De tota manera la derrota d'ahir no ha d'afectar gaire el campió de Roland Garros, ja que al Mallorca Open aconseguí assegurar la seva classificació per al Masters de Hannover, juntament amb Pete Sampras, Patrick Rafter i Marcelo Ríos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.