cielo claro
  • Màx: 19.05°
  • Mín: 9.02°
18°

Sáinz aguanta

Makinen és primer; Liatti, segon i el madrileny, quart a 30 segons del finlandès

El pilot madrileny Carlos Sáinz, als comandaments del seu Toyota Corolla, ocupa la quarta posició en la general provisional del Ral·li de Sant Remo, després de disputar-se la primera jornada. Una jornada on el finlandès ha acabat com a líder amb el seu Mitsubishi Lancer Evolution V, Tommi Makinen, i en què ha quedat despenjat quasi de forma definitiva el britànic Colin McRae (Subaru Impreza WRC).

Després de la primera etapa Makinen lidera la cursa amb quasi quatre segons d'avantatge sobre l'italià Piero Liatti (Subaru Impreza WRC), que liderà bona part d'aquesta primera jornada, 21.1 sobre el francès Didier Auriol (Toyota Corolla WRC) i 30.7 sobre Carlos Sáinz. Colin McRae és novè ja a un minut, dotze segons i nou dècimes del finlandès.

Els tres homes que lluiten pel títol mundial de pilots han tingut diferent sort. Sáinz, líder del campionat amb nou punts d'avantage sobre Makinen i McRae, ha sabut aguantar les embranzides del finès, mentre que el britànic McRae ha superat ja la barrera del minut de desavantatge a causa d'una foradada tot just començada la cursa.

Carlos Sáinz sortia com a clar favorit per guanyar aquesta edició del Sant Remo, la qual cosa li permetria sentenciar el mundial. D'altra banda, destaca que la marca espanyola Seat afronta el seu segon ral·li "primer en asfalt amb el nou Córdoba WRC", però després de la primera jornada manté només en cursa el pilot belga Marc Duez, ja que el finlandès Harri Rovanpera va haver d'abandonar després de sortir-se de la carretera durant el tercer tram cronometrat. Duez ocupa la 21a plaça de la general provisional a quasi quatre minuts del líder.

Avui es disputa la segon etapa, la més llarga i complicada del ral·li de Sant Remo. Els pilots hauran de recórrer 757'56 quilòmetres totals, 173'72 d'ells corresponents a deu trams cronometrats per carreteres d'asfalt molt estretes i tortuoses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.