algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
24°

Setmana Internacional: Ibatur, una vegada més al costat del ciclisme Màster

Ibatur, Institut Balear de Promoció del Turisme, està una vegada més al costat de l'esport, i aquest cop en concret, al costat del ciclisme. Un esport de la bicicleta que per quart any consecutiu tindrà el seu centre europeu en la categoria Màsters a Mallorca.

«Nosaltres a Ibatur des de ja fa uns anys venint patrocinant i col·laborant en aquest tipus d'esdeveniments, i no tan sols ciclistes. Entenem que el ciclisme en concret té una gran influència en el turisme, ja que s'ha de recordar que vénen a les nostres Illes uns vuitanta mil cicloturistes; això ens espitja i d'alguna forma ens obliga a patrocinar i a col·laborar en aquest esdeviment», pensa Segismundo Morey.

«Esperam, d'aquesta setmana internacinal de ciclisme Màster, que el fet que s'hagin juntat en el mateix període de temps tres proves molt importants, tengui un major ressò internacional i que es pugui transformar en una setmana clàssica de ciclisme Màster que sigui reconeguda en tot Europa, i que mostri Mallorca com un lloc privilegiat per venir a practicar cicloturisme», afegí el representant d'Ibatur.

Des de fa uns anys, s'ha format a Mallorca un turisme diferent, un turisme centrat en la bicicleta. Amb aquest tipus d'esdeveniments esportius, el Govern balear pretén promocionar una mica més aquest cicloturisme que per a les Illes és tan important. Durant una setmana, Mallorca viurà la Copa d'Europa, el Trofeu Internacional i la Challenge Vuelta a Mallorca. Fa unes setmanes les professionals de la Vuelta a Espanya donaren color a la nostra Illa: Ara el torn es per als ciclistes veterans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.