lluvia ligera
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Manacor: Vae Victis SE s'imposà a l'Especial per a nacionals

Bona entrada la que registrà el Municipal a la primera reunió de la temporada de diürnes amb un programa amb onze corregudes damunt la distància general de 2.050 metres.

La primera de les proves especials que es disputà va ser el premi Poltres. Aconseguí el triomf Daixa F, amb un registre d'1.24.6, que superà el gran favorit Deninet Star, que rodà a 1.22.24, però no pogué superar els cinquanta metres d'handicap que donava als rivals.

Tomeu Llobet, amb Brisa d'Arbos, obtingué una còmoda victòria a la concertada per a joqueis, després de superar un desavantatge de 50 metres i rodà a una mitjana d'1.21.1. Darrere d'ell entraren Bach B (Antoni Solivellas) i Baird de Nuyts (A. Riera B.).

A la preestel·lar es produí una ajustada arribada amb triomf final de Beledor. D'aquesta manera, J. Bauzà aconseguia la tercera victòria de l'horabaixa. La segona posició va ser per Elan du Laudot, que firmà juntament amb Beledor un idèntic registre (1.20.5).

Abans de disputar-se la carrera estel·lar, el cavall francès Varco, fent un gest estrany, va fer caure Cati Eva Santandreu i féu un parell de voltes desbocat. La menadora només va rebre contusions sense gaire importància. La carrera va ser guanyada per Vogel Peak amb una mitjana d'1.18.2, seguida pel debutant Cheops des Brouets i Spenda G.

El premi especial per a nacionals va ser dominat i guanyat per Vae Victis SE que, des del començament es col·locà al cap de la correguda. Va marcar un temps d'1.18.8. La segona posició va ser per Alcon Blai, mentre que Uquileo es va haver de conformar amb la tercera plaça.

Pel que fa al quartet especial fallaren quasi tots els favorits, i va guanyar la correguda Alegre SR i completant la combinació American Fort, Ukiclero B i Beanat.

Així, no hi va haver un sol encertant del quartet i va quedar un fons de 302.400 pessetes per a la propera setmana.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.