muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Engonga torna a la selecció

El mallorquinista disputarà el partit contra Israel

José Antonio Camacho, seleccionador espanyol de futbol, ha convocat al jugador mallorquinista Vicente Engonga per al partit que enfrontarà Espanya a Israel el pròxim dia 14 a Tel-Aviv.

El defensa del Chelsea anglès Albert Ferrer, i els davanters de l'Athletic de Bilbao i del Saragossa, Ismael Urzáiz i Marcos Vales, respectivament, són les tres novetats introduïdes pel seleccionador espanyol, José Antonio Camacho, en la llista de convocats per al partit contra Israel, corresponent a la fase de classificació per a l'Eurocopa de l'any 2000.

Ferrer i Urzáiz ja han estat internacionals absoluts amb la selecció, mentre que per a Marcos Vales és la seva primera convocatòria. Quant als convocats per Camacho per a l'amistós de Rússia el 23 de setembre, són baixa Lardín, per lesió, Aguilera i Morientes.

Els 18 jugadors convocats per jugar contra Israel són Alkiza, Alkorta, Etxeberría, Urzáiz, Kiko, Luis Enrique, Sergi, Ferrer, Toni, Michel Salgado, Hierro, Raúl, Engonga, Ito, De Pedro, Cañizares, Paco i Marcos Vales.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.