cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Bruguera i Berasategui passen a segona ronda

La jornada del dia d'ahir al Mallorca Open, deixà també altres resultats, dels quals destaca el triomf de Sergi Bruguera contra Jiri Novak per un resultat final de 6"3 i 6"3. Bruguera no va tenir gaires problemes, i fonamentà la seva victòria en un joc potent des del fons de la pista, joc que el va caracteritzar a les seves participacions a Roland Garros.

Novak aguantà els primers jocs, però acabà cedint davant el millor tennis del català.
Per una altra banda, Fernando Vicente aconseguí també passar a segona ronda, després de derrotar Julián Alonso per un marcador de 6"1 i retirada d'aquest per lesió quan el marcador anava 1"1.

Pel que fa a la participació espanyola en la jornada d'ahir, Javier Sánchez Vicario va perdre davant Mariano Puerta i Alberto Berasategui derrotà l'equatorià Nicolas Lapenti per un resultat final de 6"2 i 6"4.

Finalment l'alemany Tommy Hass es va desfer de Bohdan Ulihrach per un marcador final de 6"1, 3"6 i 6"2. Pel que fa a la modalitat de dobles, hem de destacar el triomf de la parella brasilera formada per Gustavo Kuerten i Fernando Meligeni, davant Brandon Coupe i Jack Waite per un resultat final de 6"4 i 6"1.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.