algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Son Moix agafa forma

Es manté la previsió que l'estadi estigui acabat a final de gener

Les obres de l'estadi de Son Moix avancen d'un dia a l'altre. La construcció es troba ja en una fase avançada i tot fa pensar que no hi haurà gaires dificultats perquè l'estadi estigui pràcticament enllestit a final de gener o principi de febrer. Ara bé, el fet que el Reial Mallorca ja hagi decidit no emprar el camp durant aquesta temporada fa que ja no sigui necessari accelerar al màxim les obres. Així, i malgrat que la feina es fa sempre a bon ritme, es podrà dedicar una mica més de temps als petits detalls. No es té la necessitat de córrer per tal que el Mallorca empri el camp tan aviat i així no es forçarà la màquina.

En qualsevol cas, tampoc no es pot descartar encara un cert retard en l'entrega final de les claus. En certa mesura, la variació que es pugui produir en la data de conclusió dependrà de la coberta. És ara mateix un dels principals motius de preocupació dels responsables de les obres, ja que la seva instal·lació no és gens fàcil. D'altra banda, està previst que sigui el gener quan l'Ajuntament de Palma iniciï oficialment la construcció de la pista d'atletisme que es farà fora de l'estadi, per tal que els atletes hi puguin escalfar.

Assenyalar, finalment, que les obres del complex de piscines de Son Hugo i les del poliesportiu de la Universitat de les Illes Balears van també pel bon camí.

Hi ha un cert retard a les piscines, però no es pot considerar, ni molt manco, preocupant.

Sant Ferran, quasi a punt  

El poliesportiu de Sant Ferran, propietat del Consell Insular de Mallorca, es troba ja pràcticament finalitzat i només resta la inauguració oficial. Les obres, finalment, es fan amb un cert retard, però des de la Comissió d'Esports no s'ha volgut pressionar el constructor perquè finalitzàs aviat, ja que la temporada dels més joves esportius de Mallorca no comença fins el mes d'octubre. En qualsevol cas, el poliesportiu de Sant Ferran es troba ja pràcticament llest i tot fa pensar que els esportistes més joves ben aviat hi podran acudir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.