algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El mallorquí Francesc Vallejo participarà a l'Obert de Jaén

Francesc Vallejo Pons, jove mestre internacional balear, ha confirmat la seva participació en el X Obert Ciutat de Jaén d'escacs, que es disputarà l'onze i i el dotze d'octubre amb motiu de les fires i festes de Sant Lluc a la ciutat andalusa.

Vallejo Pons, un mallorquí de 16 anys, és la nova sensació dels escacs a l'Estat i ja en el darrer campionat d'Espanya, disputat l'agost passat a Linares, es va classificar segon, encara que igualat a punts amb el barceloní Miquel Illescas (GM), que finalment va obtenir el triomf pel millor coeficient registrat.

En l'estatal, el mallorquí va aconseguir la norma de mestre internacional i aquest ha estat un dels motius pels quals l'organització ha decidit la participació de Vallejo a l'Obert de Jaén que comptarà amb uns cent jugadors.

El patronat municipal d'Esports de l'Ajuntament de Jaén gestiona actualment la participació de Miquel Illescas i del paraguaià nacionalitzat espanyol Zenón Franco per tal de dotar la prova de més qualitat i de més competitivitat.

Si finalment s'aconseguís aquesta fita, segons Miguel Àngel Rodríguez, director tècnic, «l'edició d'enguany de l'Obert de Jaén d'escacs seria un autèntic luxe».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.