nubes dispersas
  • Màx: 17.52°
  • Mín: 8.69°
17°

Nicolás García i Maria del Mar Cuesta, els campions

El Club es Fortí tornà a acollir el campionat de Mallorca

El solleric Nicolás García, Maria del Mar Cuesta (Palma) i Manuel García es proclamaren ahir, després de catorze tirades, campions de Mallorca. En la darrera jornada tinguda lloc en el Club Es Fortí, comptant amb la colaboriació de l'associació de veïns d'aquest barri palmesà, s'imposaren Manuel Guerero (Defensora Sollerense), Maria del Mar Cuesta i Joan Cladera (Maria de la Salut). En la categoria homes victòria per Manuel Guerrero, amb nou punts, superant Enric Ozán (Palma), amb vuit, Nicolás García i Francisco Camuñas (Campanet), els dos amb set, i Cristóbal Cuenca (Lloesta), amb sis punts.

Domini de Nicolás García en el campionat illenc, amb 100 punts. 21 més que el segon classificat, Diego Camuñas, amb 79, que en la darrera tirada va estar a punt de ser superant per Manuel Guerrero, que aconseguí 78 punts. Cristóbal Cuenca quedà quart amb 57 i Santiago Candel (Campnaet) cinquè, amb 52 punts. En la categoria dones es va decidir el títol en la darrera tirada i Maria del Mar Cuesta, a més de guanyar en es Fortí s'adjudicá el campionat illenc. Xisca Ozán (Palma) va ser segona, amb cinc punts, per davant de Antònia Reynés (Campanet), amb quatre punts. En la general primera Maria del mar Cuesta, amb 62 punts, seguit de Teodora Muñoz (Consell), amb 57, i Xisca Ozán, amb 45 punts.

En la categoria nins, triomf de Joan Cladera (Maria de la Salut), amb 10 punts, superant a Adrià Morey (Son Servera), amb sis, i Tomeu Quetglas (Maria de la Salut), amb quatre punts. El títol va ser per al pobler Manuel García, amb 43 punts, classificant-se darrere ell el seu company Toni Mariano, amb 24, i Joan Cladera, amb 17 punts. Falta a disputar el Campionat de les Illes Balears que també es disputarà a Mallorca.

Els set primers classificats i tres més de les dues altres categories dels campioants de Mallorca podran participar en aquesta tirada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.