algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.88°

Mallorca Open: Àlex Corretja diu que això no ho ha vist enlloc

El tennista barceloní fou rebut per l'organització, juntament amb la resta de l'equip de Copa Davis

El Mallorca Open s'estrenà ahir amb tot el seu esplendor, i aprofità l'avinentesa per donar una merescuda recepcció a l'equip espanyol de Copa Davis, després de jugar la semifinal a Suècia contra el combinat local.

Una recepció que es va allargar a causa que el partit que disputaven Carles Moyà i Julián Alonso acabà més tard del previst, i a la qual assistiren el president del Parlament, Joan Huguet, el director de Promoció Turística, Pere Pascual, o la regidora de l'Ajuntament de Cort, Carme Feliu, entre d'altres.

Finalment els components del combinat que entrena Manolo Santana arribaren a la zona VIP del Coliseu Balear, per explicar que estan molt contents amb les atencions que ha tingut Mallorca Open amb ells.

Àlex Corretja manifestà que senzillament està «al·lucinat». «M'havien parlat del muntatge que preparaven aquí, però això és millor del que m'havien dit. El marc de la plaça de toros és impressionant», explicà.

Corretja, a més, afegí que «al marge de l'impressionant muntatge que s'ha fet, s'ha aconseguit un quadre de tennistes molt bo. És la primera vegada que es fa un torneig d'aquest nivell aquí i tal vegada la gent no ho assimila, però és d'un nivell esportiu excel·lent, sobretot tenint en compte que som a final de temporada», explicà.

Qui es mostrà poc condescendent amb la premsa en general, i en concret amb aquest diari, fou el mallorquí Carles Moyà. El campió de Roland Garros arribà ahir a Mallorca procedent de Suècia, on acabava de disputar una semifinal de Copa Davis, i a més a més debutà en el torneig als dobles formant parella amb Julián Alonso. En acabar, Moyà no volgué anar a la sala de premsa, segons els encarregats de comunicació del torneig, perquè quan juga un partit de dobles no acudeix a la sala de premsa, i a més després s'hi negà una altra vegada, emplaçant els mitjants de comunicació a «demà o passat demà».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.