algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Barça només té quinze homes disponibles

Van Gaal convocarà Xavi per al partit de demà contra el Brondby

L'entrenador del FC Barcelona, Louis van Gaal, podria comptar amb quinze jugadors disponibles del primer equip per al partit de la Lliga de Campions d'Europa que disputaran demà els blaugranes contra el Brondby.

La no inscripció en la competició europea de Patrick Kluivert i Maurizio Pellegrino i les més que previsibles absències per lesió de Miquel Àngel Nadal, Albert Celades i Oscar García, deixaran a Van Gaal amb només quinze homes disponibles. Així, tot fa pensar que convocarà, altre cop, el jugador del Barcelona B Xavi Hernández, que ja jugà uns minuts en el primer partit de la Lliga de Campions disputat contra el Manchester United. El Barcelona podria haver perdut també Samuel Okunowo, convocat per la selecció nigeriana per un partit contra Burkina Faso, però la Federació del seu país ha atès la petició de l'equip català perquè s'incorpori a la concentració de dijous.

Les circumstàncies obligaran Van Gaal a canviar altre cop la seva alineació titular, com ha hagut de fer pràcticament en tots els partits oficials d'aquesta temporada.

Michael Reiziger tornarà previsiblement a la titularitat com a central, en substitució de Pellegrino i formant parella amb Abelardo.
En atac, Anderson substituirà el no inscrit Kluivert, mentre que el principal dubte és si Luis Enrique continuarà jugant com a lateral dret o si ho farà al mig camp.

Si Luis Enrique avança la posició, Okunowo seria probablement el lateral dret escollit, mentre que passarien a la banqueta l'extrem esquerre Zenden o bé Cocu o Giovanni.

Zenden té molèsties a una espatlla i avui s'haurà de sotmetre a una exploració mèdica, però si Van Gaal ho considera oportú podrà jugar contra el Brondby.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.