algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Moyà debuta avui en el Coliseu

El mallorquí, que arribà ahir d'Estocolm, jugarà a dobles formant parella amb Julián Alonso

Avui comença l'espectacle. Després d'unes primeres jornades de prèvies i una vegada sortejat el quadre final i fet l'ordre de joc del Mallorca Open, ja des d'avui es pot gaudir dels millors tennistes del món. L'austríac Thomas Muster, exnúmero 1 de l'ATP, Francisco Clavet i el català Albert Costa són els tres primers cap de sèrie que entraran en acció en el Coliseu Balear. A les dues de l'horabaixa, obrirà el joc Pato Clavet davant el iugoslau Dusan Vemic, jugador que ve de la fase prèvia després d'imposar-se a Tomàs Carbonell. Després serà el torn d'Albert Costa, que s'enfrontarà a l'australià Andre Ilie. I finalment a les vuit del vespre, la «màquina» Muster trepitjarà la pista central per jugar contra Galo Blanco. Però entre els partits de Costa i l'austríac, la màxima atracció del Mallorca Open, Carles Moyà, escalfarà l'ambient en una nova faceta; el mallorquí formarà parella de dobles amb el seu company de la Copa Davis, Julián Alonso. Carbonell i Francis Roig calibraran el potencial del número cinc del món com a doblista.

Cal dir que l'equip complet de la Copa Davis, Moyà, Corretja, Alonso i Sánchez Vicario arribaren ahir a Palma procedents d'Estocolm en un jet privat gentilesa de l'organització del torneig mallorquí.

Després del sorteig del quadre final fet ahir a les instal·lacions del Mallorca Open i que tingué com a «mà innocent» el popular Xesc Forteza, Carles Moyà debutarà en la prova indiviual davant el romanès Ion Moldovan. Número 293 del rànquing ATP, el jugador romanès derrotà ahir en la fase prèvia Tommy Robredo per 6-2 i 6-3.

Cal destacar que només un jugador espanyol ha superat aquesta fase prèvia. Es tracta d'Óscar Serrano, que derrotà Germán Puentes per 6-0 i 6-3.

Per la seva banda, el número dos del Mallorca OPen, Àlex Corretja, quedà enquadrat amb Dominik Hrbaty, jugador eslovac que enguany ja guanyà una vegada al català. El brasiler Gustavo Kuerten s'enfrontarà amb el belga Van Herck, Alberto Berasategui amb Nicolás Lapenti i Magnus Gustafsson, cap de sèrie número sis, amb Fernando Meligeni.

Activitats a part  

El programa d'avui d'activitats a part de la competició s'inicirà a les 13.30 hores amb l'obertura del Fun Fest. Ja l'horabaixa, a les sis, Francisco Clavet i Fernando Vicente firmaran autògrafs a l'estand de Façonable. Mitja hora més tard a l'estand dels Jocs Recreatius, Sergi Bruguera i el futbolista Lluís Carreras jugaran al futbolí amb els nins. A les set, Albert Costa firmarà autògrafs a l'estand del Govern Balear i finalment a les 19.30 es farà una recepció de l'equip de la Copa Davis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.