algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Espectacle sobre dues rodes

El circuit de Muro acollí ahir el campionat d'Espanya juvenil i junior

Una vegada més, el circuit de Muro va viure una gran jornada de motocròs amb el campionat d'Espanya de les categories juvenils i juniors, de 80 i 250 i 125 centímetres cúbics respectivament.

En un dia perfecte per gaudir d'aquest esport, els millors pilots d'Espanya lluitaven per fer-se amb el preciat títol de campió. A la categoria juvenil, l'actual campió, el madrileny Jonatan Barragán, revalidà el títol de manera clara i contundent en imposar-se a les dues mànegues disputades al circuit de Muro.

Barragán no va tenir oposició, i tan sols Jordi Soler i Francisco J. Millán li presentaren alguna lluita a les primeres voltes. Precisament aquests foren els pilots que pujaren al podi al costat del campió. Francisco J. Millan ocupà el segon lloc i Jordi Soler el tercer.

L'espectacle arribà amb la cursa dels 250 i 125 centímetres cúbics. Les dues mànegues foren gairebé idèntiques. La sortida d'ambdues deixà ràpidament Jonatan Villa a la primera posició. Així com anaren passant els minuts, Iván Cervantes s'anà acostant al líder, i a la meitat de la prova aconseguia superar-lo i anar-se en solitari de cap a la victòria.

Així, i després de guanyar les dues mànegues de la mateixa manera, Iván Cervantes es convertí en el nou campió d'Espanya junior al seu primer any a la categoria, Jonatan Villa s'hagué de conformar amb la segona posició final, mentre que, amb un quart i un tercer lloc a les dues mànegues, Jorge Bravo ocupà la tercera posició de la classificació final.

Una gran jornada de motocròs organitzada pel motoclub Fora Vila de Muro, que sobretot comptà amb una gran afluència d'aficionats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.