nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
20°

Vuelta d'Espanya: l'etapa d'avui

Passeig triomfal d'Abraham Olano als carrers de Madrid

Tot està llest als carrers de Madrid per tal d'acollir l'habitual passeig triomfal que es ret al guanyador de cada edició de la Vuelta.
El corredor basc del Banesto, Abraham Olano, serà en aquesta ocasió l'homenatjat pel nombrós públic que es donarà cita al recorregut d'aquesta darrera etapa per presenciar les darreres pedalades de la serp multicolor.

La 22a etapa de la 53a edició de la ronda espanyola té la sortida i l'arribada a Madrid i comptarà amb 163 quilòmetres plans, tres metes volants, situades a San Fernando de Henares (quilòmetre 10'5), Alcalá de Henares (km 36'7) i Alcobendas (km 78'5). I, finalment, l'interès de veure qui s'endú el prestigiós triomf a l'avinguda de la Castellana, que normalment es decideix a l'esprint.

El darrer quilòmetre i mig serà recte, amb una petita pujada del 2 per cent. L'arribada dels supervivents del gran grup està prevista per a les cinc de l'horabaixa, si els corredors mantenen una mitjana aproximada de 40 quilòmetres per hora.

Si no passa res estrany, el mateix Abraham Olano, el Chaba Jiménez i Fernando Escartín ocuparan els tres llocs d'honor al pòdium d'avui, cosa que suposa un èxit sense precedents del ciclisme estatal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.