algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Volta a Espanya: L'etapa d'avui

Darrera etapa de muntanya, vigília de la contra rellotge

Els colls de Los Leones i de Navacerrada, ambdós catalogats de primera categoria, s'erigiran avui en els jutges de la cursa entre els favorits a la classificació general a la vintena etapa de la Vuelta Ciclista a Espanya, que es disputa entre les localitats de Segòvia i el coll de Navacerrada, amb un recorregut total de 206 quilòmetres, essent a més a més a la vigília de la contra rellotge de Fuenlabrada.

A més d'aquests dos colls abans esmentats, s'hauran de pujar també els de la Morcuera, catalogat igualment de primera categoria, situat al quilòmetre 75'2 de cursa, Cotos, catalogat de segona categoria, al quilòmetre 106'3, Los Àngeles de San Rafael, de tercera categoria al quilòmetre 162'5 i el segon pas i pujada final a Navacerrada.

Les tres metes volants es disputaran a les localitats de Alpedrete, situada al quilòmetre 133'5, Guadarrama, al quilòmetre 139'7 i a La Pradera, situada al quilòmetre 192'3.

El darrer quilòmetre presenta un desnivell del set per cent als primers 800 metres i una recta final plana de 200. L'arribada està prevista per a les 16'40 hores, sempre i quan els ciclistes mantenguin el millor de la mitjana de 37 quilòmetres per hora, fixat per l'organització.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.