cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Tres camps per a l'Atlètic Balears

L'Ajuntament vol bescanviar els solars amb uns altres de municipals

L'Ajuntament de Palma planeja la construcció de tres camps de futbol devora l'Estadi Balear. El consistori de Palma té decidit posar-se en contacte amb els quatre propietaris dels terrenys que es troben vora l'Estadi Balear i el camp municipal de Son Gotleu per construir allà tres camps de futbol. La idea de l'Ajuntament és proposar als propietaris una permuta amb solars, ara municipals, per poder dotar així la zona de més camps de futbol, que serien cedits a l'Atlètic Balears.

Un portaveu municipal assegurà a Diari de Balears que espera que no hagi cap dificultat per aconseguir la barata i poder iniciar la construcció el més aviat possible. La construcció d'aquests camps de futbol comptaria amb el suport de la Direcció General d'Esports. Jaume Matas i Joan Fageda coneixen el projecte i ambdós han donat el seu vistiplau a l'operació. El cost de l'actuació no seria gaire important, ja que els terrenys, que sempre són el més car, s'obtindrien gràcies a una permuta.

D'altra banda, la junta directiva de l'Atlètic Balears coneixerà dilluns el projecte de remodelació de l'Estadi Balear que serà presentat a l'Ajuntament de Palma, segons confirmà a Diari de Balears el directiu Tomeu Bonet. En qualsevol cas, així com sembla absolutament decidit que l'Ajuntament de Palma podrà assolir la construcció de tres camps de futbol de terra en aquella zona, és complicat que accepti gastar-se uns doblers públics en un estadi de propietat privada.

D'altra banda, un grup de copropietaris de l'Estadi Balear està estudiant la possibilitat de forçar la subhasta pública d'alguns títols "amb els estatuts a la mà", tal i com va fer el Reial Mallorca durant la presidència de Miquel Contestí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.