algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
13°

Agra polèmica entre Fageda i Roig

El batle li impedí que projectàs diapositives d'instal·lacions esportives de Palma

«No hi ha pitjor cec que el que no vol veure», li va dir Antoni Roig a Joan Fageda quan el batle li prohibí que ensenyàs al ple distintes transparències que mostraven l'estat d'algunes instal·lacions esportives de Palma. I mentre el portaveu socialista feia aquesta dura afirmació, José María Rodríguez i Carlos Ripoll impedien que la màquina de transparències es posàs en marca.

«Mostri'm en quin punt de l'ordre del dia es parla de les instal·lacions esportives de Palma», argumentava Fageda. I és que el batle de Palma va retirar la paraula a Antoni Roig i li impedí mostrar les diapositives que ensenyaven distintes instal·lacions esportives de Palma assegurant que aquest punt no era en l'ordre del dia. Així, Roig va quedar sense poder mostrar les transparències i cità Fageda a les urnes. «Ens veurem a les urnes», acabà dient. El batle acceptà el repte i proposà a Roig que projectàs tantes diapositives com volgués en un altre ple.

Però la polèmica entre el batle i l'oposició començà just en aparèixer Fernando Giménez a la sala de plens. El president del Comitè Executiu de la Universíada entregà per escrit les respostes a les preguntes formulades per l'oposició. Antoni Roig (PSOE), Gabriel Barceló (PSM-Nacionalistes de Mallorca) i Marilena Tugores (Esquerra Unida) recordaren a Fageda que en el ple del 27 de febrer, també arran d'una compareixença de Fernando Giménez, s'entregarien les respostes amb 48 hores d'antelació. Així, pràcticament no hi va haver debat polític i els portaveus de l'oposició es limitaren a demanar que en el cas que Giménez no fos la persona adequada per contestar alguna pregunta, l'Ajuntament donàs la resposta. I és que Giménez no és el responsable de les obres de Son Moix i Son Hugo i, per tant, assenyalà en les seves respostes que no podia dir quin seria finalment el cost d'ambdues obres o si s'havien produït desviacions pressupostàries. Joan Fageda assegurà que si l'oposició ho considerava oportú no posaria cap entrebanc al fet que Fernando Giménez comparegués en una altra ocasió, per donar temps així a tothom a estudiar les respostes.

El batle de Palma, així mateix, assegurà que, almanco de moment, no hi ha constància de cap desviació pressupostària, però argumentà que és en els mesos finals de les obres quan es poden produir.

Fernando Giménez, de la seva banda, tranquil·litzà l'oposició municipal i assegurà que l'organització de la Universíada és a punt per afrontar els jocs i que gairebé la totalitat dels contractes necessaris estan ja firmats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.