nubes dispersas
  • Màx: 12.3°
  • Mín: 7.77°
12°

Adam McCanna arriba avui a Palma

El Ciutat d'Inca té previst tancar la contractació del segon nord-americà

El Ciutat d'Inca prepara a consciència la represa de la Lliga, i així, després de la contractació de l'alemany Norbert Shiebelhut per als pròxims tres mesos, avui dematí arriba a Mallorca el nord-americà Adam McCanna per tal de ser presentat de manera oficial com a nou jugador del club inquer.

McCanna és un pivot de 212 centímetres d'alçada i de 115 quilògrams de pes, que arriba a la ciutat d'Inca procedent de la Universitat de Califòrnia de la NCAA.

Amb 24 anys d'edat, McCanna ve a omplir la baixa de Blankenship i a donar força i consistència al joc interior del conjunt inquer.
Tot i que la decisió està gairebé presa de manera definitiva, el cos tècnic encapçalat per Jaume Ventura vol veure en acció el pivot, i avui capvespre farà una petita prova de pista abans de la decisió final. De totes maneres la intenció és la de fitxar el jugador per a tres mesos, com Shiebelhut, amb una opció per renovar el seu contracte.

Així , amb la contractació de Shibelhut i d'Adam McCanna, el Ciutat d'Inca afrontarà la represa de la Lliga de demà divendres, amb un mínim de garanties, després del fort pal que ha suposat per a l'entitat, les lesions d'Alzamora i de Canet.

Precisament Alzamora va ser operat amb èxit pel cirurgià maxil·lofacial Hipólito Corral, en una intervenció que durà tres hores.
El jugador haurà d'estar de baixa aproximadament quatre mesos. Els tres primers seran de rehabilitació, abans de poder tornar a entrenar-se, mentre que haurà de menester un altre mes per poder entrar ja de ple a la competició.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.