algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
19°

Continua sense solucionar-se la renovació de Roa

Finalment no hi ha acord. El representant de Carlos Roa, Alejandro Camaño, i el conseller delegat del Mallorca, Mateu Alemany, es reuniren ahir capvespre a Madrid per intentar arribar a una entesa quant a la seva renovació de contracte, però no hi va haver fumata blanca.

Els dos representants acostaren les seves postures, però quedaren per a pròximes reunions per acabar de pulir els darrers punts de controvèrsia, tot i que tant per una banda com per l'altra mostraren bones intencions per arribar a un acord definitiu.

Mentrestant, el porter argentí manifestava ahir que és veritat que hi ha una oferta important, però que això a ell no el preocupa, ja que és un tema que porta el seu representant, i ell tan sols pensa en el Mallorca. «Aquesta possibilitat està en mans del meu representant. Són paraules majors, però sempre he dit que aquí estic molt tranquil i ja veurem què passa i si trobam una solució».

Roa recordà que té contracte fins l'any 2001 i que per tant ha d'estar pel Mallorca. «Jo estic tranquil i còmode, ja veurem què passa. La meva il·lusió ara per ara és la de continuar aquí. M'he de quedar aquí perquè tenc contracte fins l'any 2001 i després ja veurem què passa», explicà Carlos Roa.

De totes maneres el porter internacional argentí va deixar mostres de desesperació quant a tot aquest tema, en manifestar que «crec que ja és el moment de deixar la pilota a una altra banda, i intentar parlar d'altres temes. Aquesta història meva hauria d'acabar ja i lògicament jo m'he de centrar en aquest campionat i en el partit que tenim diumenge, que és molt important», sentencià Carlos Roa, que té com a punt de mira el trofeu Zamora com a porter menys golejat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.