cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Camacho opta pel diàleg

El nou seleccionador espanyol dirigí ahir el primer entrenament

José Antonio Camacho, nou seleccionador espanyol, aprrofità la primera sessió d'entrenament per dirigir una sessió tàctica sobre la gespa del Nuevo Estadio de Los Cármenes.

El tècnic de Cieza sap que té poc temps perquè els seus homes assimilin les seves idees davant l'important partit del pròxim mes a Israel, classificatori per a l'Eurocopa 2000.

Per tot això, tot d'una que arribà a Granada es desplaçà amb els seus homes a l'escenari del partit contra Rússia de demà dimecres per donar-los consignes sobre el que pretén que sigui la selecció espanyola sota la seva direcció.

Tant Camacho com José Carcelén, el seu ajudant, dialogaren contínuament amb els 18 convocats, i és que encara que molts ja l'han tingut com a tècnic, la majoria ha d'adaptar-se a les seves idees després dels anys de tenir com a seleccionador Xabier Clemente.

Quant a l'àmbit físic, varen fer feina amb suavitat perquè la majoria dels jugadors arribaven després de jugar el diumenge el partit de Lliga.

Camacho vol mantenir els seus homes frescos i optà per treballar des del diàleg i amb la presència important de la pilota.
Prop de 2.000 espectadors que es donaren cita a un dels fons de Los Cármenes refrendaren el seu suport a una selecció que, segons els moviments fets sobre la gespa, cercà l'entrada per la banda per centrar i cercar la rematada dels puntes, que tenien l'oposició de Fernando Hierro i Rafael Alkorta, teòriccs centrals davant Rússia, tot i que Paco ocupà més tard la posició del madridista.

Tant Fernando Hierro com Raúl González jugaran dimecres que ve al seu lloc natural en el terreny de joc, de defensa i de davanter respectivament, tot i que són jugadors polivalents.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.