cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.07°

Volta a Espanya: Olano creu que si Banesto funciona guanyarà

Fernando Escartín: «Cada vegada és més complicat»

El líder de la Vuelta Ciclista Espanya, Abraham Olano, declarà ahir en finalitzar la 16a etapa, en la qual aconseguí mantenir el mallot groc malgrat perdre 16 segons amb Escartín i Jalabert, que pot guanyar la ronda espanyola si l'equip Banesto funciona com fins ara.

«En l'etapa d'avui varen mantenir el tipus i repetir el que va passar en jornades anterios de muntanya "va dir Olano". Crec que la jornada d'avui era la pitjor per a mi del que quedava de Vuelta, perquè aquesta pujada no em venia bé». El líder de Banesto comentà que Jalabert està molt fort.

«No vaig poder seguir les seves estirades i em va treure de roda fins que arribà Manolo Baltrán i aconseguí recuperar el meu ritme. Encara queda cursa, però esper que el pitjor dia hagi passat avui», va concloure.

Per la seva part, el líder de l'equip Kelme, Fernando Escartín, va reconèixer que la Vuelta a Espanya «cada vegada és més complicada», encara que es mostrà optimista perquè «encara hi ha terreny i força» per treure temps a Olano.

Escartín només pogué reduir Olano uns segons en el darrer quilòmetre: «Avui no era una etapa per treure molt de temps. La primera part del coll era un plat gros, i hi havia només quatre quilòmetres durs», afirmà.

Tanmateix, el ciclista de Biescas no perd l'esperança d'assolir el lideratge. «Hauré d'intentar-ho a Madrid. L'etapa té colls més llargs i si Olano passa per un moment dolent li pot caure més temps. També és molt dura l'etapa de Segòvia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.