muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.33°
12°

Toni Colom s'adjudicà el Trofeu Sant Mateu

El corredor local Toni Colom (Burgos Monumental), gràcies a la col·laboració dels seus companys d'esquadra Miquel Alzamora i Miquel Clamor, es proclamà guanyador del Trofeu Sant Mateu, prova disputada en un circuit urbà de Bunyola i organitzat pel Club Ciclista Es Pedal.

Aquesta correguda, una de les millors respecte de premis i primes, compta amb la participació de 22 corredors de les categories elit i sub-23 que havien de recórrer un total de 40 voltes, equivalent a uns 48 quilòmetres.

El guanyador escapà les darreres tres voltes i arribà a meta amb un avantatge de 19 segons sobre el segon classificat, Biel Palmer (Derbi-Capó). En tercer lloc es va classificar el corredor del Bimont Quique Riera, per davant de l'artanenc Miquel Alzamora (Burgos Monumental), que l'any passat es proclamà campió del món a l'americana, juntament amb el porrerenc Joan Llaneras, i a Toni Pujol (Derbi-Capó).

A continuació entraren Joan Vicenç Maties (Illes Balears), Llorenç Avilés (Bimont), Nino Fernández (Tenis Arenal), Guillem Gayà (Clinic Balear) i Miquel Clamor (Burgos Monumental).

Aquesta cursa serà una de les darreres del calendari illenc. Encara falten a disputar els campionats de Balears de pista per a aquestes categories. I l'octubre serà atractiu per als màster i cicloesportius, amb la Copa d'Europa, el Trofeu Calvià i la Volta a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.