cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.62°
16°

Manacor: Dalia de Kid s'imposà en la prova per a poltres de dos anys

El partit de futbol entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, a més de la temporatura "més fresca", va motivar que la reunió de dissabte registràs una pobra afluència d'aficionats en el Municipal de Manacor.

Les proves més destacades varen ser una especial per a poltres de dos anys, en la qual s'imposà Dalia de Kid, menat per J.A. Riera, que rodava a 1.24.5, per davant de Devorador Mao, que marcà una mitjana d'1.24.7, quedant més enrere els altres classificats Demi Mur Bet i Duna Sar.

En la carrera estel·lar, el favorit Crisly tornava a guanyar en superar en la darrera recta Whitaker CN, que havia comandat la correguda durant tot el recorregut, amb el bon registre d'1.20.7. Another Mother va ser tercera i per a la quarta posició empataren el nacional Vic des Bosc i Vidocq du Plessis.

El nacional Alcon Blai, menat per Joan Bauçà, aprofità la seva bona posició de sortida per marcar un ritme molt ràpid que cap dels importats va poder seguir. Així, va travessar la meta en solitari rodant a una mitjana d'1.19.4. En el quartet, guanyà Black Crom GS, malgrat que cedia 75 metres d'handicap.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.