nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Copa Federació: La cinquena, a la butxaca

L'equip espanyol, format per Sánchez i Martínez, derrotà Suïssa a la final

L'equip espanyol femení de la Copa Federació es proclamà ahir campió de la competició per cinquena vegada en la seva història, després de derrotar l'equip de Suïssa. El doble espanyol, format per les dues millors raquetes espanyoles, Arantxa Sánchez Vicario i Conchita Martínez, s'imposà amb claredat a la parella formada per Martina Hingis i Patty Schnyder per 6-0 i 6-2.

D'aquesta manera, Espanya posa de manifest el nivell del tennis femení, ja que ha estat present a vuit de les darreres deu finals a la Copa Davis femenina. Una vegada més es va haver de resoldre al cinquè partit, igual que passàs ja a les semifinals contra els Estats Units. Al final, es compliren els pronòstics. L'equip espanyol era conscient que l'eliminatòria s'hauria de resoldre al partit de dobles, i així va ser, el que passa és que ningú no esperava que el doble suïs oferís tan poca resistència, sobretot perquè Hingis havia guanyat aquest any els quatre Gran Slam en dobles.

Això no obstant, la Copa federació és una altra història i la parella espanyola no es va deixar intimidar pels milers d'espectadors que omplien les grades del recinte firal de Ginebra. Les espanyoles començaren el partit coneixent les limitacions dels seus rivals, per un costat la inexperiència d'Schneyder, i per una altra banda els problemes físics que arrossegava la número u del món des del partit que havia jugat ccontra Arantxa. Amb el partit d'ahir, la parella espanyola formada per Arantxa Sánchez Vicario i Conchita Martínez no perd cap partit de dobles a la Copa Federació des de l'any 1991 quan perderen contra la parella alemanya formada per Huber i Ritter.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.