El conjunt mallorquí guanyà el primer partit de Lliga a la pista del Ferrol

A. FERROL 59
C.INCA 67

A. FERROL (24+35): Aldrey (4), Aller (16), Fernández (4), Cuthrell (15), Thomas (5) "cinc inicial" López (4), Rejón (4), García (4) i Viqueira (3).
22 de 45 en llançaments de 2 punts. 3 de 9 en llançaments de tres punts. 6 de 12 en llançaments lliures. 25 faltes personals. 35 rebots (20 en defensa i 15 en atac).

C. INCA (28+39): Jennings (15), Holgado (12), Castellanos (17), Alzamora (2), Valbas (9) "cinc inicial" Oliver (6), Canet (2) i Figueras (4).
16 de 37 en llançaments de 2 punts. 6 de 17 en llançaments de 3 punts. 17 de 31 en llançaments lliures. 12 faltes personals. 29 rebots (16 en defensa i 13 en atac).

ÀRBITRES: Germán Morales i Antonio Sacristán. Desqualificaren el local Bevan Thomas per agredir Alberto Alzamora. També varen excloure cinc faltes personals a García per part dels locals i Valbas al Ciutat d'Inca.

MARCADORS PARCIALS: (7-14) (12-20) (18-23) (24-28) "descans" (31-32) (42-46) (50-51) i (59-67).
INCIDÈNCIES: Pavelló A. Malata. 1.700 espectadors. Alzamora fou traslladat a l'Hospital de La Corunya amb trencament de mandíbula. El jugador va romandre inconscient uns minuts i després es recuperà. Julio Canet, també del Ciutat d'Inca, patí un trencament de lligaments.

Èpica victòria del conjunt inquer a casa de l'històric equip de Ferrol en el primer partit de la Lliga 98/99.
El Ciutat d'Inca va veure com els seus jugadors Alberto Alzamora i Julio Canet havien d'abandonar la pista de joc abans d'hora, el primer amb la mandíbula trencada i el segon amb els lligaments malferits.

Les bones actuacions del pivot Nacho Castellanos davall de la cistella, que amb desset punts fou el millor del partit, i de Valentín Holgado (12) varen ser decisives per superar les adversitats que s'anaren creuant en el camí dels insulars, que arribaren a gaudir d'un avantatge de dotze punts que anaren perdent a poc a poc, de tal forma que els minuts finals de partit varen ser angoixants. Tot i que l'orgull dels homes del català Jaume Ventura, entre ells els mallorquins Oliver i Figueras, va fer que l'Inca s'endugués el primer partit del campionat.