• Mín: 13.74°
15°

Tot per decidir en la final de la Copa Federació

Les seleccions d'Espanya i Suïssa empaten a un després de la primera jornada

Espanya i Suïssa empaten a un després dels dos primers partits de la final de la Copa Federació que s'està jugant a Ginebra.
En el primer partit de la final, Arantxa Sánchez Vicario aconseguí el primer punt per a la selecció espanyola després de desfer-se de la número dos de l'equip suís, Patty Schnyder, per 6-2, 3-6 i 6-2, en dues hores i 25 minuts. El segon encontre va ser, en canvi, per a la selecció suïssa, després que Martina Hingis, número 1 del món, s'imposàs per un doble 6-4 a l'aragonesa Conchita Martínez.

Arantxa començà el seu guanyant el primer set amb facilitat. Trenta-vuit minuts foren suficients per superar la suïssa, que es mostrà insegura en el seu joc, llançant moltes pilotes a la xarxa.

La segona mànega començà amb les dues tennistes guanyant els seus serveis fins al quart joc, en què Schnyder trencà per primera vegada el servei d'Arantxa. Schnyder començà a jugar millor i a demostrar per què està situada actualment en el lloc número nou del món. El set caigué a mans del conjunt suís, després que la seva representant imposàs el seu tennis i guanyàs tres jocs consecutius.

L'inici del tercer set semblava continuar la mateixa línia que l'anterior, però aviat Schnyder començar a mostrar les seva feblesa i el coratge d'Arantxa serví per donar un canvi radical al partit.

L'espanyola superà el pitjor moment en el sisè joc, en què necessità tres avantatges per aconseguir el punt per a la selecció espanyola.
El partit entre Hingis i Martínez es va caracteritzar per la igualtat i les contínues alternatives en el marcador. Però Hingis, trencant el servei de l'espanyola en els moments clau del partit, aconseguí imposar-se per 6-4 i 6-4.

Avui jugaran els partits Arantxa Sánchez Vicario-Hingis i Conchita Martínez-Paty Schnyder. Si fos necessari es jugarien els dobles.