algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Copa Federació: Primer «round»

L'equip femení de la Copa Federació inicia avui la final contra Suïssa

L'equip espanyol de Copa Federació, capitanejat pel barcelonès Miquel Margets, s'enfronta des d'avui a Suïssa, en la que serà la seva octava final d'aquest torneig, no jugada per les tennistes helvètiques.

Arantxa Sánchez Vicario obrirà avui a les 14.00 hores la final de la Copa Federació contra Suïssa, en el partit que disputarà contra la número 2 helvètica Patty Schnyder.

Després d'aquest partit, Conchita Martínez haurà d'enfrontar-se amb la número 1 del món, Martina Hingis, que qualificà «d'una gran experiència» l'oportunitat de disputar la final de la Copa Federació.

Els partits continuaran diumenge, dia en què tindrà lloc el plat fort de la final, quan s'enfrontin les dos números 1, Arantxa i Hingis, des de les 12.00 hores del matí. En el quart partit, Conchita jugarà amb Schnyder. Si a la conclusió d'aquest partit l'eliminatòria encara no està resolta, es jugaria el partit de dobles, que decidiria finalment l'equip campió de la Copa Federació de 1998. L'estadística de les espanyoles amb els seus enfrontaments amb Hingis, ens diu que les xifres no es mostren molt misericordioses amb Arantxa i Conxita. En els onze darrers partits que ha disputat contra Arantxa i Conxita no ha perdut ni una sola vegada. Mentre que la jugadora catalana ha estat derrotada en set ocasions, l'aragonesa ho ha estat en quatre.

A més, les jugadores suïsses saben que el tipus de pista on jugaran, superfície sintètica dura, els és favorable als seus interessos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.